Κυριακή, 24 Φεβρουαρίου 2013

5 νέες συμβάσεις LEADER συνολικού προϋπολογισμού 374.851,25 €. Δικαιούχος και ο Μορφωτικός Περιβαλλοντικός Όμιλος Πέλλας, "Η ΑΡΧΑΙΑ ΠΕΛΛΑ»


Σήμερα, 21/2, στο γραφείο του στην Περιφερειακή Ενότητα Πέλλας, ο Αντιπεριφερειάρχης Πέλλας, Αναπτυξιακού Προγραμματισμού – Σχεδιασμού της Π.Κ.Μ. και Πρόεδρος του Δ.Σ. της Αναπτυξιακής Πέλλας κ. Θεόδωρος Θεοδωρίδης υπέγραψε τις συμβάσεις σε πέντε νέα εγκεκριμένα έργα της 2ης προκήρυξης του προγράμματος LEADER συνολικού προϋπολογισμού 374.851,25 €. Παρών και ο Δήμαρχος Έδεσσας και Αντιπρόεδρος του Δ.Σ. της ΑΝ.ΠΕ κ. Δημήτριος Γιάννου ο οποίος συνυπέγραψε τα νέα έργα. Από την πλευρά των δικαιούχων παραβρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΔΗΚΕΔΕ κ. Ρουμελιώτης και ο Πρόεδρος του Συλλόγου «Η Αρχαία Πέλλα» κ. Πραγκαλάκης. 
Ο κ. Θεοδωρίδης δήλωσε ικανοποιημένος που η προσπάθεια όλων των εμπλεκόμενων φορέων απέφερε καρπούς ώστε να χρηματοδοτηθούν δράσεις πολιτισμού, τουριστικής προβολής και ενίσχυσης της εξωστρέφειας της Περιφερειακής Ενότητας Πέλλας. Επίσης, απένειμε τα εύσημα στα στελέχη της Αναπτυξιακής Πέλλας που όλο το προηγούμενο διάστημα παρείχαν ολοκληρωμένη διοικητική και τεχνική υποστήριξη στους ενδιαφερόμενους επενδυτές. Τέλος, τόνισε ότι θα γίνουν συντονισμένες προσπάθειες ώστε να δρομολογηθούν και άλλες ανάλογες δράσεις που θα έχουν ωφέλιμο και ανταποδοτικό χαρακτήρα στην περιοχή.

Δεν υπάρχουν σχόλια: